Етап 9 – Етаж 8

Етап 9 – Етаж 8
Апартамент 8.1 - Продаден Апартамент 8.2 - Продаден Апартамент 8.3 - Продаден

Апартамент 8.1 - Продаден

Етаж: 8

Изложение:

Тип: Тристаен

Чиста Квардратура: 93.36 кв.м.

Общи Части: 15.24 кв.м.

Обща Квадратура: 108.60 кв.м.

Статус:  Свободен

Тел: +359 888 888 610

Апартамент 8.2 - Продаден

Етаж: 8

Изложение:

Тип: Двустаен

Чиста Квардратура: 63.48 кв.м.

Общи Части: 9.96 кв.м.

Обща Квадратура: 73.44 кв.м.

Статус:  Продаден

Тел: +359 888 888 610

Апартамент 8.3 - Продаден

Етаж: 8

Изложение:

Тип: Тристаен

Чиста Квардратура: 102.81 кв.м.

Общи Части: 16.13 кв.м.

Обща Квадратура: 118.94 кв.м.

Тераса: 23.06 кв.м.

Статус:  Продаден

Тел: +359 888 888 610